Via Cannella Cuijk - Waar wonen kunst wordt

Via Cannella mooiste winkel van Nederland.

‘Mooi’ is subjectief en iedereen heeft daar een andere mening over. Toch kunnen we stellen dat een bepaalde groep mensen intens geniet van een bezoek aan Via Cannella. Misschien hoort u ook daarbij. Vindt u het leuk om uw huis naar eigen wens in te richten? Houdt u van koken? Een grote kans dat een bezoek aan Via Cannella voor u een intens inspirerende ervaring wordt. Als u vaak VT wonen leest, bent u zeker een (potentiële) adept van Via Cannella. Dat Via Cannella geselecteerd adres is van het mooiste Woonmagazine van Nederland is daarom vanzelfsprekend. Kom genieten bij de mooiste winkel van Nederland. 

Open............ook op zondag! 

Voor toeristen en inwoners zijn we nu ook geopend op elke zondag vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur,  Klik hier voor een volledig overzicht van onze openstelling: openingstijden/

Het is mogelijk via onze webwinkel bestellingen te plaatsen. TIP: Een kadobon van Via Cannella is altijd een schot in de roos. 

Facebookinspiratie

U kunt Via Cannella op de voet volgen via onze populaire Facebook Via Cannella (30.000 volgers). Daarnaast zullen we enkele keren per jaar een nieuwsbrief versturen. U kunt zich hiervoor opgeven via deze site. 

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!