Verzending en retourneren

Verzenden
Kadobonnen worden via de post verstuurd en als je voor 12:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden door Via Cannella. Kleine pakketten worden op werkdagen verzonden via DHL waarbij de levertijd gemiddeld 2-3 werkdagen is. Grote pakketten bezorgen wij binnen 5 werkdagen. Rondom feestdagen is het mogelijk dat de levertijd iets langer duurt dan gewoonlijk. Het verzenden van bestellingen binnen NL is geheel gratis bij Via Cannella. 

Retourneren
Het kan altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Graag ontvangen wij binnen 7 werkdagen een mail naar webwinkel@viacannella.nl waarin aangegeven wordt wat er niet juist is met het artikel en of je het artikel wilt retourneren of ruilen. Vergeet niet je bestelnummer en naam in de mail te vermelden. Wij zullen de mail zo snel mogelijk beantwoorden. Let op: Artikelen die geretourneerd worden, dienen te verkeren in originele staat. Verpakking en het materiaal moet in goede orde zijn, anders kunnen wij het item niet accepteren voor een retournering. Het is niet mogelijk om een kadobon te retourneren. 

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, krijg je je geld teruggestort of sturen wij een nieuw product. Het pakket mag je retour sturen naar ons postadres. 

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!